Кашпи за цветя

Покажи:
Сортирай по:
Кашпа 25х14х12.6см беж Кашпа 25х14х12.6см беж -29%
Добави в желани
Кашпа 16х15см беж Кашпа 16х15см беж -29%
Добави в желани
Кашпа 15см Lita голяма Кашпа 15см Lita голяма -26%
Добави в желани
Кашпа 12см Lita малка Кашпа 12см Lita малка -32%
Добави в желани
Кашпа 11см Elikia малка Кашпа 11см Elikia малка -32%
Добави в желани

Разнообразие от кашпи ще откриете в КРЕО. Те се отличават по форма, цвят, размер и материал. Ние сме селектирали истински съвършени артикули, които не само ще служат вярно на любимите ви домашни растения, но и ще допълват цялостното ви интериорно обзавеждане. В богатия каталог ще срещнете множество дървени, керамични, бетонни, градински и декоративни варианти. Всички те имат една единствена цел – да задоволят изтънчения вкус на най-изявените естети.

Какво представляват кашпите и за какво се използват

За онези от вас, които не са подробно запознати с градинските аксесоари, то ние поемаме отговорността да ви информираме. Кашпа е дума, която произлиза от френския глагол (cacher), означаващ „крия”, и по (pot) „саксия”, или казано по друг начин означава съд, в който се крие саксията.

Асортиментът от тези разнообразни аксесоари, служещи за поместване на любимите цветя, включва редица бетонни, дървени, керамични, метални и стъклени съдове. Цветовата гама е също толкова богата, колкото и материалите, служещи за изработката. Сред нашите модели вие можете да откриете и закупите кашпи в любим цвят или такъв, който да пасва перфектно към градинския или вътрешен интериор в красивия ви и луксозен дом.

Направете подарък с кашпи

Искате да направите подарък на любим за вас човек? Изберете опцията за безплатна подаръчна опаковка и ние ще се погрижим за останалото! За нас е несъмнено удоволствие да пораждаме усмивки върху лицата на своите клиенти.

Както всеки един детайл от обзавеждането на вашия дом, така и кашпите притежават свойството да нанасят завършващи щрихи на красотата и изяществото, които ви обграждат. Позволете на своите цветя да живеят в същия този лукс, в който пребивавате самите вие, доставяйки им го с прякото съдействие на КРЕО.