Френска преса за кафе и кафеварки

Покажи:
Сортирай по:

Копнеете ли за кафе със силен аромат, плътно тяло и наситен вкус? Вие току - що го открихте – незаменимата френска преса за кафе и множество кафеварки, специално подбрани и селектирани за вас.

Френската преса – най-старият начин за приготвяне на кафе

Освен че е най-старият начин за приготвяне на кафе, тя е и най-сполучливият. Искате ли да се наслаждавате всеки божи ден на аромата на прясно изпечено кафе? Мечтаете ли да отпивате глътки от сутрешния си еликсир, в съотношение, специално подбрано за вас? Доверете ни се! Ние имаме страхотно предложение за нашите изискани и модерни клиенти!

Насладете се на крайния резултат! При френската преса времето е от голямо значение! Тя е перфектният начин за извличане на най-добрите вкусове и ароматни съставки от любимото ви кафе. Тя няма заместител! В нейно лице ще откриете най-доброто, появявало се някога на пазара! Единственият уред, способен да се нарече неин подвластник, е познатата ни вече кафеварка.

Кафеварки

В КРЕО ще откриете любимите си помощници за направата на уникално плато и ароматно кафе, с което да посрещнете своите приятелки. Какво по-добро от това да се насладите на прохладен следобед ,с чаша горчиво и плътно кафе, прекаран в сладки разговори с любими хора. За изпълнението на тази красива фантазия ви е необходима висококачествена кафеварка.

В нашата селекция присъстват единствено дизайнерски уреди, служещи като верни помощници на себе уважаващата се домакиня. Можете да направите красив, прагматичен и запомнящ се подарък. Изберете една от многото френски преси или кафеварки и ги поднесете на любими за вас хора. Изберете опцията за безплатна подаръчна опаковка и ние ще се погрижим за останалото.