Захарници и канички за мляко

Покажи:
Сортирай по:

Времето, което отделяме за сутрешния еликсир, е един от най-приятните моменти, поставящи свеж и тонизиран старт на новия ден. За да се насладим максимално на този „обичай“, то на нас ни е необходим красив сервиз, поставен върху масичката за кафе, в допълнение със стилна захарница и каничка мляко. В нашата категория „Мляко и захар“ вие ще откриете всичко онова, което да превърне деня ви в истинско изживяване.

Селектирали сме специално за нашите клиенти широка гама от асортименти, които да задоволят всячески техните вкусове, предпочитания и потребности. Разполагаме с множество захарници и канички за мляко, които се различават по форма, цялостен дизайн, цвят, материали и стил.

Защо хората купуват захарници от КРЕО?

Уникалните стъклени и порцеланови „бижута“ ще допълнят безкомпромисно комплекта за кафе, който сервирате на своите гости или семейства. Захарницата е важен елемент в цялостния поднос. Тя нанася завършващите нотки, като същевременно с това, описва и вашата същност. Огромна част от себеуважаващите се домакини се стремят към постигане на съвършенството, което се състои в правилния подбор на дребните детайли. Сега е моментът да докажете себе си пред останалите.

Ние ви предлагаме изящни захарници, в производството на които се включват различни по вид материали или съчетание между тях самите: порцелан, стъкло, костен порцелан, метал, керамика и много други. Сред колорита от шедьоври можете да откриете своето липсващо звено, било то цветна, класическа, стилна, нестандартна, празнична или забавна захарница.

В категорията „Мляко и захар“ сме включили модели с дозатор, капак, лъжица или просто съд за поставяне на захар. Колкото и да не ви се вярва захарниците са онази миниатюрна част от кухненските ни потреби, които допълват цялостното ни интериорно обзавеждане. 

Разнообразни канички за мляко ще откриете в КРЕО

Канички за мляко не са само съд, служещ за съхранение на течност за овкусяване на кафето. Тя е така нареченият аксесоар, който създава чувство за завършеност на цялостната трапеза. Ние ви предлагаме различни по форма, вместимост, цвят и материал, артикули, сред които можете да избирате.

Съчетавайки захарницата с каничката за мляко и основния елемент – сервиза за кафе, бихте могли да създадете неописуем комфорт и уют на вас самите и гостите, които са уважили поканата ви. За да ви улесним максимално в избора, то ние предлагаме готови комплекти, съдържащи и двата потребни съда за домакинството.

Предложенията ни са перфектният подарък за всеки един с повод и без да съществува такъв. Изберете опцията за безплатна подаръчна опаковка и ние ще се погрижим за останалото!