Цветни чаши за безалкохолно

Покажи:
Сортирай по:
К-т 6 чаши Tiffany 500 мл К-т 6 чаши Tiffany 500 мл -19%
Добави в желани

В подкатегорията „Чаши за безалкохолно“ ние от КРЕО сме изтъкали пъстър и разнообразен „килим от артикули“. Богат и неизчерпаем е колоритът от стъклени, порцеланови, пластмасови, метални и какви ли не още съдове, в които да разливате разнородни течности. Предлагаме както уникални, неповторими и единични чаши, така и цялостни комплекти, придружени с изящна каничка. Не е ли страхотно?

В епицентъра на нашата политика безспорно заляга неописуемото желание да задоволим вкусовете и предпочитанията дори на най-капризните си клиенти. Днес имаме усещането, че сме се справили брилянтно с мисията ни.

Разнообразие от чаши за безалкохолно

Освен за безалкохолни напитки, нашите чаши са подходящи за разливане на свежи плодови и зеленчукови смутита, фрешове, сокове, топли напитки, студени млечни шейкове, алкохолни коктейли и какво ли не още. Ние ви предоставяме пълната свобода да развиете въображението си на максимум и да се потопите в океан от цветни и пъстри артикули. Запълнете липсващите звена в красивите си и луксозни домове и им придайте безспорна завършеност и дизайнерска визия.

Чашите, които ние от КРЕО ви предлагаме, са подходящи не само като допълнение в красивите ви къщи и домакинства, но и като подарък, поднесен на любим за вас, човек. Изберете опцията за безплатна подаръчна опаковка и ние ще се погрижим за останалото.

Ако сте от хората, отдаващи специално отношение на собствените си вещи, то бихте могли да си закупите такъв артикул, който е предназначен за един от членовете в семействата. Изберете чаша, с прибавена към нея сламка или каничка, в която да съхранявате напитките за семейните обеди или вечери.

Ние от КРЕО ви даваме милион и една причини да закупите чаша от нашата богата селекция, която да ви бъде под ръка във всеки един момент!