Халати за баня

Покажи:
Сортирай по:

Разнообразни, меки, пухкави, комфортни, удобни и висококачествени халати ще откриете в нашата подкатегория. Аксесоарите за баня винаги са били приоритет за нас. Те не само трябва да изглеждат добре, но и да създават чувство на удобство и комфорт за потребителя.

Материалите, използвани за направата на тези текстилни произведения, са подбрани внимателно и прецизно. Те не позволяват да се задържа влага в тъканта и са естествени антибактериални средства.

  • 100 % ПАМУК;
  • 100 % ПАМУЧЕН ВЕЛУР;
  • 80 % ПАМУК + 20 % ПОЛИЕСТЕР.

Луксозни халати за всеки един

Разполагаме с текстилни произведения, включващи размери, подходящи за всеки един. Цветовото разнообразие е почти неизчерпаемо. Багрите, използвани за изпъстрянето на халатите, не предизвикват кожни раздразнения или друг вид алергични реакции. Ние от КРЕО ви гарантираме за нашите несравнимо удобни, стилни и комфортни халати. Те притежават свойството да ви обгърнат с топлина, мекота и уют, непосредствено след като сте финализирали процедурите в банята.

Заложете на качеството, което ще ви се отблагодари за направената инвестиция. Моделите са дизайнерски и това бихте могли да го забележите още щом се докоснете до тях. Ние ви предлагаме халати за баня или такива, които да ползвате в ежедневието си, докато прекарвате време във вашия стилен, красив и модерен дом, потънали в неговия уют.

Халатите са подходящи както за стилните и себеуважаващи се дами, така и за деловите господа, с индивидуален и изтънчен вкус към изчистените линии.

Всяка една хавлиена придобивка би нанесла завършващи щрихи към интериора във вашата баня. Можете да поднесете един от невероятните ни халати като подарък на любими за вас хора. Изберете опцията за безплатна подаръчна опаковка и ние ще се погрижим за останалото.