Coffee To Go

Покажи:
Сортирай по:

Забързаното ежедневие и интензивният начин на живот често ни ограничават в нормалното извършване на обичайните ни дейности. Сутрешното кафе е онзи ободряващ еликсир, който спомага за плавно и свежо стартиране на новия ден. За огромно съжаление, тази приятна традиция бива саботирана от задачите, които ни зоват. Не е случен фактът, че улиците са препълнени с хора, държащи в ръка чаша сутрешно кафе за из път.

Coffee to go – прагматично и комфортно

Обзаведете себе си с една от разнообразните и изпъстрени със свежи мотиви чаши за кафе за из път, или наречени по друг начин, Coffee to go. Нашият магазин е селектирал огромна гама от пъстри и неповторими артикули, които да ви бъдат под ръка във всеки един момент, след като прекрачите прага на своя дом.Coffee To Go от КРЕО

Бамбуковата чаша за кафе ще ви достави несравним комфорт, тъй като не ще съществува опасност от това да разлеете своята напитка, докато крачите забързано към служебното място. Ние предвидливо сме предоставили на вашето внимание само онези чаши за кафе, които са снабдени с добре уплътнени капаци, предпазващи ви от неприятните инциденти.

Изберете любимия аксесоар за вас

Себеуважаващите се дами и изтънчени господа приемат чашата за кафе за из път като аксесоар, който допълва тяхната визия и описва същността им. Това е основната причина, която ни подтиква да ви предоставяме многообразни бамбукови шедьоври, изрисувани с флорални, фигурални, животински или други мотиви.

Чашата е произведена от 100% натурални бамбукови нишки, които ви гарантират дълъг експлоатационен период. Вместимостта на този артикул е 400 мл. Тя не е специално създадена за сутрешно кафе. В нея бихте могли да съхранявате чай, топло мляко или друг вид течност, спрямо вашите вкусове и предпочитания.

Нашите произведения на изкуството биха могли да се превърнат в изумителен подарък за всеки един с повод или без да съществува такъв. По ваше желание ние ще ви я доставим в красива и оригинална опаковка, която безапелационно я превръща в неповторим подарък за близки или приятели.

Изпъстрете своя ден с нашите стилни, луксозни и впечатляващи чаши за кафе Coffee to go, които ще оцветят деня ви с цветовете на дъгата и ще го превърнат в едно истинско приятно преживяване. Не се лишавайте от сутрешната си доза кафе, дори и времето да не е на ваша страна. Ние от КРЕО имаме невероятни предложения за вас.