Тирбушони и аксесоари

Покажи:
Сортирай по:

В подкатегорията „Аксесоари“ сме селектирали множество артикули, които биха могли да запълнят липсващото звено от вашия перфектен дом, особено тогава, когато сервирате алкохол на своите изискани гости или любими хора. Тук ще откриете истински произведения на изкуството, в направата на които е излята огромна доза артистизъм, креативност и естетика.

Аксесоари – подарък или необходимост за дома?

Аксесоарите са не само бърз и сполучлив подарък, но те несъмнено влизат в моментална употреба на онзи, на който бъдат поднесени. Ние от КРЕО всячески се стремим да задоволим нуждите, изискванията и предпочитанията дори на най-капризните от вас. Това е основната причина, поради която сме изградили истински музей на аксесоарите, от който да се възползвате час по-скоро.

Отварачки с аристократичен дизайн, лъжици за коктейл, щипки за лед и много други. Всеки един от тях е изработен от висок клас материали, доказали своята устойчивост и издръжливост.

За направата на всички аксесоари се използват различни видове материали, сред които са:

  • SAN;
  • Метал;
  • Съчетание между изброените по-горе.

Можете да разгърнете пълноценно своя избор, по отношение на цветовете. В епицентъра на нашата политика заляга стремежът ни да предложим на своите изискани, модерни и прагматични клиенти онова, което би съвпаднало перфектно към неповторимия интериор у техния дом.

Искате да направите подарък? Изберете опцията за безплатна подаръчна опаковка и ние ще се погрижим за останалото! Аксесоарите са задължително средство, спомагащо за постигане на уютна и хармонична атмосфера на местата, които обитаваме.