Луксозни свещи

Покажи:
Сортирай по:
Свещ 10.5х9см Chicks Свещ 10.5х9см Chicks -31%
Добави в желани

Чували ли сте някога как дребните детайли успяват да придадат съвършенството, от което се нуждае било то една дреха, прическа, бижу, аксесоар, дом и т.н.? Ние от КРЕО сме естети по природа и в никакъв случай не си позволяваме лукса да пренебрегнем това. Именно поради тази причина наша е отговорността да селектираме множество коледни свещи, които да поставяте върху красиво украсените трапези в дома ви или като декорация на предпочитани от вас места.

Свещи с есенни мотиви

Сред огромното разнообразие, предоставено на вашето внимание, можете да си закупите точно онази, която най-добре се вписва в цялостната обстановка. Ние разполагаме с коктейл от свещи за вечеря, декоративни, празнични или такива, които можете да държите на масичката за кафе в просторната ви и луксозна трапезария и да й се наслаждавате ежедневно.

Красота, царственост и изящество царят в тази категория. Всеки артикул е подбран, съобразно вкусовете и предпочитанията дори на най-капризните ни клиенти. Можете да си подарите класическа свещ или такава, която е изработена под формата на тиква, цвете, сфера и прочие.

Коледни свещи подходящи за подарък

Ако сте канени на какъвто и да е било повод бихте могли да подарите едно от многото ни цветни и съвършени восъчни произведения на изкуството. Ние ви гарантираме, че със сигурност ще успеете да приковете вниманието на празнуващия право към вас. Изберете опцията за безплатна подаръчна опаковка и ние ще се погрижим за останалото.

Многообразието от свещи несъмнено ще придаде уют и загадъчност в красивите ви и изискани домове. Разполагате с реалната възможност да им придадете несравнима интериорна завършеност, закупувайки една от многото ни фино и изкусно моделирани свещи от восъчен материал.