Хавлиени кърпи

Покажи:
Сортирай по:

Разнообразието от кърпи, което ние от КРЕО ви предоставяме, е в състояние да подчертае съвременния дизайн на вашите бани и кухни. Ако подберете с вкус текстилните аксесоари, притежавате възможността да преобразите до неузнаваемост помещенията във вашия дом, дори те да се нуждаят от ремонтна дейност.

Кърпи за баня, ръце и плаж

В богатия сет от продукти, ще откриете точно онова, което търсите и при това, отличаващо се с безспорно високо качество, на което да се наслаждавате дълги години след извършване на покупката.

Декоративните меки кърпи за баня винаги са създавали усещане за уют, топлина и комфорт. Ние от КРЕО ви предоставяме богата и неизчерпаема селекция, включваща всевъзможни цветове и комбинации между самите тях. Изберете цвят, който ви е любим и декорирайте за повече красота вашите луксозни и стилни бани.

Огромна част от плажните кърпи, които можете да откриете на пазара, когато се намокрят остават за дълго време влажни и по този начин допринасят за дискомфорта ви. Нашите 100% висококачествени памучни артикули са меки и пухкави и притежават свойството за бързо съхнене.

Меки хавлиени кърпи

Моделите на хавлиените ни произведения са дизайнерски, а материята е внимателно подбирана и съчетавана. Ето защо те притежават свойството да създават комфорт на своя притежател по време на летните дни на плажа. Кърпите ще ви дарят с цветове, които запазват своите багри, дори и след многократни изпирания. Те са научени да се справят с лесното отстраняване на песъчинките. Страхотно е, нали?

Разполагаме с множество размери, като по това лесно бихте ги разпределили в няколко основни групи: кърпи за ръце, лице, плаж и баня. Фините, луксозни материи не предизвикват чувствителност или друг вид дразнение върху кожата.

Нашите пъстри, свежи, забавни и закачливи модели са подходящ подарък, поднесен на любим човек. Изберете опцията за подаръчна опаковка и ние ще се погрижим за останалото.