Салфетки за маса

Покажи:
Сортирай по:

Салфетките не служат единствено за предпазване и бърсане, те играят изключително важна роля в подредбата на една маса. Независимо от това дали полагате неимоверни усилия в приготвянето на семейна вечеря или гала посрещане, то крайният резултат ще бъде оценката за вашия труд и старание. Ако сте от хората, стремящи се към максимализма, то съветът от КРЕО е да се оборудвате с подходящите салфетки, които да нанесат завършващите щрихи на трапезата ви.

Салфетки и тяхната роля

Ако сте поканили гости у дома, то е важно да знаете, че е добре на масата да подредите салфетки, които са няколкопластови, а не от онези, които получавате, закупувайки си хамбургер, тостер или друг вид закуска от кварталния павилион. Бъдете елегантни и стилни, такива каквито сте по природа. Докажете, че притежавате непоколебим естетически вкус.

Салфетките, които ние от КРЕО ви предлагаме, са подходящи както за ежедневните обеди и вечери, така и за специалните поводи около трапезата, например Великден, Коледа, Нова година, Бъдни вечер и други тържествени моменти. Разполагаме с тематични модели, внасящи настроение и напомнящи за празника.

Разнообразни и неповторими салфетки за вечеря или колекция

Ние ви предлагаме редица цветни и изпъстрени с животински, флорални, фигурални и други мотиви, видове. Всяка една от тях би могло да съчетаете с покривката у дома и да придадете луксозна и неповторима завършеност на ежедневната или празнична трапеза.

Разнообразието от висококачествени хартиени артикули е една добра възможност да допълните ценната за вас колекция, за която се грижите години наред. Напоследък се наблюдава тенденцията, свързана с декупаж от салфетки върху предмети. Ние от КРЕО ще ви помогнем да развивате своето хоби. Интересни, модерни, стилни и неповторими са артикулите, които ви предлагаме. Великолепие и индивидуалност струи от тях.

Освен за вас самите, салфетките са подходящи и за подарък, поднесен на близки до сърцето ви хора. Изберете опцията за безплатна подаръчна опаковка и ние ще се погрижим за останалото!