Декоративни вази

Покажи:
Сортирай по:

Декоративни вази - едно съвършено допълнение към интериора в дома, офиса и всъщност навсякъде другаде. Ние от КРЕО ви предоставяме несравнимата възможност да превърнете мястото, което обитавате, в уютно, приятно, цветно, нестандартно и атрактивно семейно гнездо. Селектирали сме разнообразни артикули, задоволяващи вкусовете и предпочитанията на най-капризните естети.

Декоративни вази за цветя – коктейл от цветове и материали

Нуждаете се от декоративна ваза? Изпитвате крещяща потребност от ваза за цветя? Или в дома ви липсва една от онези големи вази, на които се възхищавате, посещавайки дома на ваши близки, приятели или роднини? Ние сме съчетали множество предложения, сред които да осъществите своя брилянтен избор.

Вазите не са единствено съд, в който да съхраняваме живи или декоративни цветя. Те са онази липсваща част от пъзела, способна да завърши визията на помещението, в което ги поставяме. Богатата ни селекция от луксозни, изискани, съвършени и ненадминати, сами по себе си, „бижута“, са различни по форма, цвят, материал и предназначение.

Материалите, участващи в изработката на декоративните вази, които предлагаме са:

  • Дървени;
  • Керамични;
  • От бетон;
  • От шперплат;
  • От стъкло;
  • Метални;
  • Порцеланови вази;
  • И умели съчетания между различните материали, които описахме по-горе.

Цветовете на предлаганите от нас артикули са крайно разнообразни. Разполагаме с пълна гама от наситени, пъстри, класически и изчистени модели. Всеки един от тях се отличава с неповторим дизайн и съвършена изработка.

Целият този асортимент от шедьоври ви позволяват да внесете нотки свежест във вашия дом, превръщайки го в музей на изкуството. Подарете си лукс, екзотика и дъга! Впечатлете всички с визията и съвършения дизайн на букета от вази, достигащи до вас с помощта на КРЕО.

Стъклените и порцеланови бижута са перфектният подарък, поднесен на любим човек. В допълнение бихте могли да добавите букет от любими цветя и така гарантирате възхита и удивление в очите на празнуващия. Изберете опцията за безплатна подаръчна опаковка и ние ще се погрижим за останалото! Нашите невероятни вази са липсващия елемент във вашите красиви домове и местата, които обитавате.