Чаши за чай

Покажи:
Сортирай по:
Чаша Mug 375мл Chicks Чаша Mug 375мл Chicks -28%
Добави в желани
Чаша Mug 600мл Christmas Gang Чаша Mug 600мл Christmas Gang -31%
Добави в желани
Чаша Mug 600мл Chalet Чаша Mug 600мл Chalet -31%
Добави в желани

Уникални, неповторими и луксозни чаши за чай ще откриете в КРЕО. Ние ви предлагаме богат, и ненадминат по разнообразие, асортимент. В категорията „Чаши за чай“ нашите клиенти успяват да открият всичко онова, което до момента е липсвало в дома им. Добавяйки го, те му придават завършен, стилен и красив вид, на който да се наслаждават дълги години.

Царството на великолепните чаши за чай

Едно от предимствата, които осигуряваме на нашите клиенти, се състои в качеството на артикулите, до което могат да се докоснат, преди финализиране на покупката си. Висококачествените материали не биха могли да останат незабелязани, дори и от простото човешко око. За направата на всеки един детайл е било инвестирано огромно количество време, прецизност, точност и старателност.

Луксозните съдове, подходящи за направата и сервирането на чай, се изработват от скъп порцелан, стъкло или съчетание между тях самите. Порцелановите чаши са едни от най-предпочитаните сред себеуважаващите се домакини, стремящи се да достигнат до самото съвършенство. В тях би могло да се консумира както обикновен, така и турски чай. Стъклените чаши за чай са фаворит за домакините, любителки на изчистената и класическа визия.

Самият блясък, на участващия в производството материал, напомня за лукса и изяществото. Ние разполагаме с богат асортимент, който ще придаде нотка на свежест във вашия дом. Можете да извършите своя избор върху колорита от единични чаши, такива, които са с капак, съхраняващи приготвената билкова или плодова отвара или комплекти, включващи каничка и чинийка са самата чаша.

Перфектният подарък

Чашите за чай, които ние от КРЕО ви предлагаме, са невероятен подарък, който да поднесете на ваш близък, роднина или приятел. Изберете опцията за безплатна подаръчна опаковка и ние ще се погрижим за останалото! Коледните комплекти биха изненадали всеки един с неповторим и съвършен дизайн – бял порцелан, изпъстрен с традиционните червен и зелен цвят.

Превърнете деня си в истинско приключени, релакс и забавление. Отдайте се на прекрасните следобедни часове с чаша чай в ръка и канелени сладки, заобиколени от добри приятели, умеещи да оценят вашата креативност и изтънчен вкус към всеки един детайл.