Табли и подноси

Покажи:
Сортирай по:
Табла 42 см Studio Amazonas Табла 42 см Studio Amazonas -50%
Добави в желани
Табла 49х34см Mandalay Табла 49х34см Mandalay -30%
Добави в желани
Табла с град малка Табла с град малка -30%
Добави в желани
Табла зиг-заг малка Табла зиг-заг малка -30%
Добави в желани
Табла 35х22см Elisabeth Табла 35х22см Elisabeth -30%
Добави в желани
Табла Isabelle White Табла Isabelle White -30%
Добави в желани
Табла Gustaf Табла Gustaf -30%
Добави в желани

В подкатегорията „ТАБЛИ“ ние от КРЕО прецизно сме селектирали множество артикули, които да ви бъдат под ръка във всеки един момент. Нашите предложения са крайно разнообразни, модерни, атрактивни и не на последно място, висококачествени. Материалите, участващи в тяхната изработка, са бамбук, дърво, метал, желязо и други.

Многообразие от табли за дома

Продуктите, които сме подбрали за своите клиенти, са невероятни и оригинални, сами по себе си. Цветни, забавни и закачливи са нашите предложения. Като част от кухненския сервиз, те биха могли да се съчетаят с останалите съдове, поднесени на трапезата. Извършили сме обстоен подбор, сред който да дадете воля на своето въображение.

Подносите за храна са олицетворение на сезоните през годината. Произхождайки от това твърдение, следва да отбележим, че те автоматично се превръщат в подходящ подарък за всеки повод, поднесени както на мъже, така и на техните нежни половинки. Притежавате реалната привилегия да изберете опцията за безплатна подаръчна опаковка и ние ще се погрижим за всичко останало. Не е ли страхотно?

Поднос в леглото или табла за храна?

Таблите и подносите, които ние от КРЕО внимателно сме съчетали в един неповторим коктейл, са подходящи както за сервиране в леглото, така и извън него. За придирчивите клиенти сме подбрали стилни, изчистени, с изключително нежни и фини линии, дизайнерски табли.

Превърнете своето ежедневие в забавление и смях, благодарение на подносите, които можете да си закупите от КРЕО. Те ще ви съпътстват по всяко едно време и ще ви бъдат под ръка тогава, когато най-много се нуждаете от съдействието и помощта им. Кой от вас не желае в красивия му и изискан дом да присъства поне една красива и оригинална табла, нанасяща завършващите щрихи върху цялостното интериорно обзавеждане?!?