Декантери и гарафи

Покажи:
Сортирай по:
Декантер 1.4л Muze Декантер 1.4л Muze -29%
Добави в желани

Декантери и гарафи са онази част от задължителните „атрибути“, които всяка една себеуважаваща се домакиня би трябвало да притежава. Ние от КРЕО сме селектирали богата гама от разнообразни съдове, служещи за съхранение на виното.

Декантери и гарафи - ролята им в поднасянето на виното

Декантерите винаги са играли важна роля в поднасянето на виното. Най-често, производителите се стремят да ги произвеждат с вместимост минимум 750 мл., толкова, колкото е съдържанието в една обикновена бутилка вино.

Декантерите са предпочитани от изисканите люде в обществото, поради простата причина, че те се асоциират с въртенето на дегустационната чаша и по този начин се отделят в пъти повече ароматни вещества. Друга от причините за използваемостта на този съд се съдържа във факта, че самата форма позволява на гроздовата напитка да „диша“. Страхотно е, нали?

Материалите, които ние от КРЕО използваме за изработката на тези луксозни и изискани съдове са:

  • Порцелан;
  • Стъкло;
  • Стъкло и дърво;
  • Стъкло и корк;
  • Стъкло и силикон;

Предоставяме ви реалната привилегия волно да разгърнете своя избор сред коктейл от цветове. Ние ви предлагаме пъстри и цветни стъклени „бижута“, пасващи перфектно на всяка една трапеза, независимо дали става въпрос за изискана вечеря, семеен обяд или, чисто и просто, време, прекарано с любим човек на чаша червено вино и кутия бонбони.

Гарафите, освен използвани за сервирането на различни вина – бяло, червено или розе, те често биват употребявани за поднасяне на чай, мляко, уиски, ракия или друг вид течност, предпочитана от гостите.

Друга основателна причина, успяваща на 100% да оправдае желанието у домакините да си закупят този стъклен или порцеланов съд, се изразява в способността на декантерите и гарафите да запълнят до неузнаваемост липсващата част от пъзела на всяка една трапеза. Те не само служат като съд за качествено съхранение на ароматната напитка, но и създават далеч по-уютна, изискана и стилна обстановка в красивите ни домове.

Искате ли да направите подарък? Изберете опцията за безплатна подаръчна опаковка и ние ще се погрижим за останалото! КРЕО ви позволяваме да се докоснете до съвършения дизайн и разнообразни форми на нашите брилянтни декантери и гарафи.