Чаши за вино

Покажи:
Сортирай по:

Виното си има своя култура, към която следва да се придържаме, за да усетим максимално вкуса на гроздовата напитка. Не е случаен фактът, че съществуват различни по вид чаши за вино. Формата отличава вкуса на плодовата течност, разлята в съответния стъклен или порцеланов съд. Най-общо казано – виното, което избирате, определя чашата, в която да го съхранявате.

Ние от КРЕО сме селектирали богат и разнообразен коктейл от чаши за вино и шампанско, които да допълнят цялостната визия на трапезата, по време на перфектната вечеря. Нашите предложения се причисляват безкомпромисно към луксозната и стилна линия, способни да накарат гостите ви да ахнат от удивление и възхита.

Защо да закупим чаши за вино от КРЕО?

Многообразни са артикулите, които предоставяме на нашите клиенти. В тази категория сме подбрали стъклени и кристални чаши, различаващи се по форма, вместимост, цвят и предназначение. Тук ще откриете едни от най-разпространените модели, изцяло създадени за червени вина. Тяхната форма ви позволява да усетите едновременно киселите, таниновите и горчиви оттенъци на червената напитка.

Универсалните чаши за бяло вино са съчетани в един брилянтен букет. Те са изискани, стилни, изящни и пасващи до съвършенство на всяка една трапеза. Те са онази част от комплекта за вечеря, която допълва цялостното интериорно обзавеждане, напомняйки ви за висока класа, естетически вкус и прецизност.

Чаши за шампанско – разнообразни и изящни

Този вид чаши са подходящи за разливане на пенливите вина, които ви даряват с богатия си аромат. Вътрешната им част се изработва по специален и съобразен начин. Грапавината позволява на мехурчетата въглероден двуокис да се изкачват по-бързо до повърхността и да създават чувство за наситеност и удоволствие от консумиране на напитката.

В богатия ни каталог ще откриете както чаши за шампанско за класическа семейна вечеря, така и стъклени и кристални „бижута“, подходящи за гала посрещане, сватбени тържества и други грандиозни поводи в живота. За тези от вас, чието мислене е в пъти по-креативно и разчупено, то ние сме подбрали такива артикули, изпъстрени с флорални и фигурални мотиви, доставящи ви истинска наслада, когато отпивате от тях. Цветните изкушения придават весел и хармоничен оттенък на вашата същност.

Всяка един артикул, който сме селектирали в категорията „Чаши за вино“, би могъл да се превърне в безценен подарък, поднесен на ваши близки, приятели или роднини. Изберете опцията за безплатна подаръчна опаковка и ние ще се погрижим за останалото!