Плата и етажерки

Покажи:
Сортирай по:
Плато 32см Livo сиво Плато 32см Livo сиво -65%
Добави в желани

Чудите ли се как би изглеждала трапезата във вашия красив, стилен и луксозен дом, ако върху нея липсват няколко стилни и изящни плата и етажерки?!? Тази част от сервиза е изключително важна, ако се стремите да достигнете до съвършенството, излято от една себеуважаваща се домакиня.

Красотата и величието на тези кристални, стъклени, дървени и метални плата и етажерки са перфектната възможност да накарате гостите ви да ахнат от удивление и възхита. Бъдете една крачка пред останалите и не спирайте да допълвате изящността на дома си с перфектни съдове.

Плата и етажерки – наслада за окото и вкуса на истинския естет

Богатата селекция, която ние от КРЕО прецизно ви поднасяме, включва всевъзможни изобретения на изкуството, които да подчертават изтънчеността на хората, проявяващи нюх към дребните детайли.

Твърде разнообразни са артикулите, които бихте могли да превърнете в своя собственост. Те се различават едни от други по форма, цвят, материал, предназначение и други. Истински бижута, които да красят модерните ви домове и трапези.

Можете да закупите плато, създадено специално за Коледната или Новогодишна нощ, в което да подредите домашно изпечените курабийки или парти хапки за празничния коктейл. Не спирайте да надграждате творенията и идеите си, а ние ще ви бъдем под ръка тогава, когато се нуждаете от пряко съдействие и помощ за тяхната реализация.

Сред множеството плата и етажерки ще откриете истински величествени съдове на няколко етажа, които са в състояние да придадат царствен вид на богато украсените ви трапези. Подбрали сме и модели, с далеч по-изчистена визия, пасващи еднакво добре както сред трапезата на специален повод, така и на обикновен семеен обяд.

Множество купички за ядки, сирена, сухи мезета, сладки или солени хапки, са ви под ръка. Те заемат разнообразни форми и можете да ги откриете в няколко различни цвята. Всеки един, внимателно подбран от нас съд, би могъл да се превърне в подарък, било то за рожден ден, Коледа, Нова година, имен ден и други поводи в живота. Зарадвайте своите близки и познати с плата и етажерки, които ние от КРЕО ви предлагаме.