Купи и сосиери

Покажи:
Сортирай по:
Купа 20см Blue Breeze Купа 20см Blue Breeze -19%
Добави в желани
Купа 32см Camminata Amber Купа 32см Camminata Amber -30%
Добави в желани
Купа 18см Tierra беж Купа 18см Tierra беж -31%
Добави в желани

Защо не бива да забравяме за традиционните купи и сосиери, които са изключително важна част от сервиза, било то за обяд или вечеря. Голяма част от семействата по света използват ежедневно купи, в които сервират топла и приятно ухаеща супа, преди основното ястие. Ние от КРЕО сме се погрижили за всяка една себеуважаваща се домакиня, стремяща се да се придържа към етикета, наложен от преди стотици години.

Разполагаме с богат и почти неизчерпаем асортимент от купи, различаващи се по форма, цвят, големина, модел, предназначение, материали и т. н. В нашия каталог ще откриете какви ли не абстрактни произведения на изкуството, които несъмнено ще придадат неповторима визия на приказно украсената ви трапеза.

Купи и сосиери за празник и делник

Това, което ни отличава от останалите, се изразява в стремежа ни да задоволяваме вкусовете и предпочитанията, дори на най-капризните си клиенти. Ето защо количеството на предлаганите артикули, е неизчерпаемо. За нас е от изключителна важност да ви помагаме безотказно в реализиране на вашите планове.

Купите са селектирани в един същински букет. Бихте могли да изберете онези от тях, които ще се съчетаят с останалата част от сервиза ви. Ако се нуждаете от празнични съдове, то ние сме създали специални секции, включващи Коледни, Великденски, Пролетни, Есенни и Зимни артикули.

Материалите, участващи в направата на тези изискани, модерни, брилянтни, дизайнерски съдове са свръх разнообразни: стъкло, порцелан, дърво, акация и много други. Дайте воля на въображението си и създайте неповторима трапеза в луксозния си и красиво подреден дом.

Ако се нуждаете от подарък, който да поднесете на любим за вас човек, то ние имаме стотици предложения. Зарадвайте своите приятели по един неповторим начин. А като комплимент за вашия избор, ще получите поръчката си красиво опакована от нашите специални куриери. Бъдете част от света на величието, абстрактното, модерното и запомнящото се!