Купи и сосиери

Покажи:
Сортирай по:
Купа 21см Taormina Купа 21см Taormina -21%
Добави в желани
Купа 20см Blue Breeze Купа 20см Blue Breeze -19%
Добави в желани
Купа 18см Wander зелена Купа 18см Wander зелена -30%
Добави в желани
Купа 30см Tiffany Купа 30см Tiffany -22%
Добави в желани
Купа 25см Tiffany Купа 25см Tiffany -21%
Добави в желани
Купа 30см Taormina Купа 30см Taormina -21%
Добави в желани
Купа 30см Spoleto Купа 30см Spoleto -21%
Добави в желани
Купа 21см Spoleto Купа 21см Spoleto -21%
Добави в желани
Купа 17.5см Sea Shore Купа 17.5см Sea Shore -22%
Добави в желани
Купа 20см Gallery бяла Купа 20см Gallery бяла -29%
Добави в желани
Купа 22см Wander зелена Купа 22см Wander зелена -29%
Добави в желани

Защо не бива да забравяме за традиционните купи и сосиери, които са изключително важна част от сервиза, било то за обяд или вечеря. Голяма част от семействата по света използват ежедневно купи, в които сервират топла и приятно ухаеща супа, преди основното ястие. Ние от КРЕО сме се погрижили за всяка една себеуважаваща се домакиня, стремяща се да се придържа към етикета, наложен от преди стотици години.

Разполагаме с богат и почти неизчерпаем асортимент от купи, различаващи се по форма, цвят, големина, модел, предназначение, материали и т. н. В нашия каталог ще откриете какви ли не абстрактни произведения на изкуството, които несъмнено ще придадат неповторима визия на приказно украсената ви трапеза.

Купи и сосиери за празник и делник

Това, което ни отличава от останалите, се изразява в стремежа ни да задоволяваме вкусовете и предпочитанията, дори на най-капризните си клиенти. Ето защо количеството на предлаганите артикули, е неизчерпаемо. За нас е от изключителна важност да ви помагаме безотказно в реализиране на вашите планове.

Купите са селектирани в един същински букет. Бихте могли да изберете онези от тях, които ще се съчетаят с останалата част от сервиза ви. Ако се нуждаете от празнични съдове, то ние сме създали специални секции, включващи Коледни, Великденски, Пролетни, Есенни и Зимни артикули.

Материалите, участващи в направата на тези изискани, модерни, брилянтни, дизайнерски съдове са свръх разнообразни: стъкло, порцелан, дърво, акация и много други. Дайте воля на въображението си и създайте неповторима трапеза в луксозния си и красиво подреден дом.

Ако се нуждаете от подарък, който да поднесете на любим за вас човек, то ние имаме стотици предложения. Зарадвайте своите приятели по един неповторим начин. А като комплимент за вашия избор, ще получите поръчката си красиво опакована от нашите специални куриери. Бъдете част от света на величието, абстрактното, модерното и запомнящото се!