Купички и чашки за яйце

Покажи:
Сортирай по:
Купичка 10см Sea Shore Купичка 10см Sea Shore New -22%
Добави в желани
Купа 15см Sea Shore Купа 15см Sea Shore New -20%
Добави в желани
Купичка 12см Blue Breeze Купичка 12см Blue Breeze -18%
Добави в желани
Купичка 12см Capri Agrumi Купичка 12см Capri Agrumi -21%
Добави в желани
Купичка 12см Botanique Купичка 12см Botanique -50%
Добави в желани
Купичка 15см Floraison Купичка 15см Floraison -30%
Добави в желани
Купичка 15см Eden Купичка 15см Eden -29%
Добави в желани
Купичка 12см Floraison Купичка 12см Floraison -26%
Добави в желани

В подкатегорията ни „Купички и чашки за яйце“ сме включили множество цветни, стилни, луксозни, празнични и какви ли не още, предложения, които да поставяте във всяко едно кътче от вашите просторни и дизайнерски обзаведени домове. За да превърнете празника в запомнящ се и специален, то можете да допълните празничната трапеза с няколко от нашите брилянтни чашки за яйце. Купичките, на свой ред, са подходящи за плодове, сладкиши, солени и сладки коктейлни хапки и много други храни по ваш вкус. Не изпускайте страхотните възможности, които имате, благодарение на нашия цветен асортимент.

Купички и чашки за яйце – кога са ни необходими?

Голяма част от хората, разглеждайки тази категория, си задават въпроса кога всъщност се нуждаят от нашите порцеланови, стъклени, метални и кристални предложения. Ние, обаче, сме подготвени да отговорим изчерпателно на всеки един от тях. Не е нужен повод за да изтъкнете на сред семейната вечеря с креативност и добър вкус на подредба на трапезата, например. Всяка една дама и себеуважаваща се домакиня се нуждае от похвала за добре сътворената работа.

Превърнете се в художник на собствените си домове и не спирайте да подчертавате лукса, в който тънат те, посредством изящните купи за плодове, или онези, в които бихте могли да сервирате прясно изпечени homemade френски сладки, покрити с бял белгийски шоколад и парченца маракуя. Как ви звучи това брилянтно съчетание? Успяхме ли да ви убедим да си закупите една от нашите стилни купички или чашки за яйце?

Оставете своите гости да ахнат от удивление и възхита при вида на съвършено поднесената им закуска, включваща току – що приготвено яйце, поставено в една от нашите цветни и неповторими чашки. Бъдете естет в живота! Създавайте и творете красоти в собствените си домове и подчертавайте тяхната класа и завършена визия. Ние от КРЕО никога не ще спрем да ви предлагаме най-доброто, появявало се някога на пазара.