Чинии за хранене

Покажи:
Сортирай по:
Чиния 26см Christmas Lights Чиния 26см Christmas Lights -33%
Добави в желани
Чиния 19см Christmas Lights Чиния 19см Christmas Lights -29%
Добави в желани
Чиния 27см Pomodoro Чиния 27см Pomodoro -29%
Добави в желани
Чиния 20см Pomodoro A Чиния 20см Pomodoro A -30%
Добави в желани
Чиния 19см Gallery бяла Чиния 19см Gallery бяла -26%
Добави в желани
Чиния 19см Exotique Чиния 19см Exotique -30%
Добави в желани
Купичка 12.5см Sea Shore Купичка 12.5см Sea Shore -27%
Добави в желани
Чиния 19см Voyage Tropical Чиния 19см Voyage Tropical -29%
Добави в желани

Изборът на качествени и красиви чинии е доказано добра инвестиция за всеки дом. Събирайки цялото си семейство около трапезата с любимите блюда ние създаваме несравнимо уютна и приятна атмосфера, такава, каквато присъства на празничните дни. Тук в КРЕО ще откриете както готови сервизи за хранене, така и отделни компоненти.

Разнообразие и колорит от чинии

Всеки един луксозен артикул, селектиран специално за вас, се отличава от останалите по цвят, форма или материал. Независимо дали сме решили да подменяме старите съдове, в които поднасяме невероятно приготвените гозби или допълваме колекцията си, то не бива да забравяме няколко важни критерии. Качеството на материалите, служещи за изработката на артикулите, ще ни помогне да направим правилния избор.

В КРЕО ще се сблъскате с океан от чинии, всяка от които представлява шедьовър, способен да придаде изтънченост и неповторима класа във вашия красив дом. Порцелановите бижута, достигащи до вас, са най-здравата керамика, съществувала някога. Не е случаен фактът, че в миналото те са били наричани „бяло злато“.

Благодарение на коктейла от съдове, които можете да закупите от приливащия ни „каталог“, то вие сте в позиция да акцентирате върху класата и превъзходството си сред останалите, придавайки разкош на изискани приеми или обеди и вечери, на които посрещате семействата си, близки и приятели.

Керамичните съдове, от които изобилстваме, чисто и просто, са едни от най-разпространените сред домакинствата. Неоспорим е фактът, че те са също толкова здрави колкото и порцелана или костния порцелан. Освен това бихте могли да ги ползвате както в съдомиялна машина, така и в микровълнова печка.

Широка гама стъклени чинии

Стъклените чинии, които ви предлагаме, са най-хигиеничните съдове. В структурата на стъклото липсват пори, в които се задържат така омразните микроорганизми.

Ние ви даваме пълен и неограничен достъп до Коледни, десертни, плоски, дълбоки, квадратни и много други чинии, в които да сервирате любимите си ястия на своите гости. Нашите артикули са перфектният подарък, поднесен на всеки повод. Изберете опцията за безплатна подаръчна опаковка и ние ще се погрижим за останалото!