Чинии за хранене

Покажи:
Сортирай по:
Чиния 27см Festive Trees Чиния 27см Festive Trees -31%
Добави в желани
Чиния 19см Festive Trees Чиния 19см Festive Trees -28%
Добави в желани
Чиния 19см Christmas Berries Чиния 19см Christmas Berries -28%
Добави в желани
Чиния 19см Chalet Чиния 19см Chalet -28%
Добави в желани
Чиния 21см Ostuni лила Чиния 21см Ostuni лила -32%
Добави в желани
Чиния 21см Ostuni корал Чиния 21см Ostuni корал -32%
Добави в желани
Чиния 19см Christmas Lights Чиния 19см Christmas Lights -29%
Добави в желани
Чиния 19см Era Golden Rim Чиния 19см Era Golden Rim -32%
Добави в желани
Чиния 26см Era Golden Rim Чиния 26см Era Golden Rim -30%
Добави в желани
Чиния 27см Camminata Amber Чиния 27см Camminata Amber -34%
Добави в желани
Чиния 19см Gallery бяла Чиния 19см Gallery бяла -26%
Добави в желани
Чиния 26см Christmas Berries Чиния 26см Christmas Berries -29%
Добави в желани
Чиния 22см Christmas Gang Чиния 22см Christmas Gang -30%
Добави в желани
Чиния 26см Chalet Чиния 26см Chalet -29%
Добави в желани
Купичка 12.5см Sea Shore Купичка 12.5см Sea Shore -27%
Добави в желани
Чиния 26см Flower Skagen Чиния 26см Flower Skagen -32%
Добави в желани
Чиния 21см Flower Skagen Чиния 21см Flower Skagen -31%
Добави в желани

Изборът на качествени и красиви чинии е доказано добра инвестиция за всеки дом. Събирайки цялото си семейство около трапезата с любимите блюда ние създаваме несравнимо уютна и приятна атмосфера, такава, каквато присъства на празничните дни. Тук в КРЕО ще откриете както готови сервизи за хранене, така и отделни компоненти.

Разнообразие и колорит от чинии

Всеки един луксозен артикул, селектиран специално за вас, се отличава от останалите по цвят, форма или материал. Независимо дали сме решили да подменяме старите съдове, в които поднасяме невероятно приготвените гозби или допълваме колекцията си, то не бива да забравяме няколко важни критерии. Качеството на материалите, служещи за изработката на артикулите, ще ни помогне да направим правилния избор.

В КРЕО ще се сблъскате с океан от чинии, всяка от които представлява шедьовър, способен да придаде изтънченост и неповторима класа във вашия красив дом. Порцелановите бижута, достигащи до вас, са най-здравата керамика, съществувала някога. Не е случаен фактът, че в миналото те са били наричани „бяло злато“.

Благодарение на коктейла от съдове, които можете да закупите от приливащия ни „каталог“, то вие сте в позиция да акцентирате върху класата и превъзходството си сред останалите, придавайки разкош на изискани приеми или обеди и вечери, на които посрещате семействата си, близки и приятели.

Керамичните съдове, от които изобилстваме, чисто и просто, са едни от най-разпространените сред домакинствата. Неоспорим е фактът, че те са също толкова здрави колкото и порцелана или костния порцелан. Освен това бихте могли да ги ползвате както в съдомиялна машина, така и в микровълнова печка.

Широка гама стъклени чинии

Стъклените чинии, които ви предлагаме, са най-хигиеничните съдове. В структурата на стъклото липсват пори, в които се задържат така омразните микроорганизми.

Ние ви даваме пълен и неограничен достъп до Коледни, десертни, плоски, дълбоки, квадратни и много други чинии, в които да сервирате любимите си ястия на своите гости. Нашите артикули са перфектният подарък, поднесен на всеки повод. Изберете опцията за безплатна подаръчна опаковка и ние ще се погрижим за останалото!