Декоративни възглавници

Покажи:
Сортирай по:

Ние от КРЕО ви предлагаме изумителен начин да освежите отделните помещения във вашия дом, без да харчите огромно състояние за това. Разнообразните възглавници, специално селектирани за вас, са способни на чудеса. Те внасят не само комфорт, но и повече атмосфера и стил в скъпите и луксозни домове, на които сте собственици.

Множеството декоративни възглавници, които достигат до вас, са онзи крещящ акцент, способен изцяло да промени смисъла на интериора в домовете ви. Те са подходящи както за детската стая, така и за хола и спалните помещения. Разпръснати, по ваш собствен вкус и предпочитание, биха могли да нанесат завършващите нотки на перфекционизма, на който служите отдадено.

Разнообразни модели декоративни възглавници

Този аксесоар би могъл да се разглежда в три основни групи: форма, цвят и големина. Ние от КРЕО сме положили максимални усилия до вас да достига коктейл от разнообразни текстилни произведения на изкуството, красящи домовете ви. Покупката на декоративни възглавници несъмнено ще придаде свежест и разнообразие, било то на дивана, спалнята или около камината.

Предлагаме ви множество коледни възглавнички, с изрисувани върху тях еленчета, камбанки и други празнични мотиви. Цветовото разнообразие е толкова всеобхватно, че трудно бихте могли да осъществите своя избор. Материалите, които се използват за направата им, включват:

  • Полиестер;
  • Памук;
  • Кожа;
  • Вълна;
  • Акрил;
  • Велур;
  • Полипроп;
  • Съчетание между тях.

Най-често тези декоративни възглавници се произвеждат с по-твърд пълнеж. Те обикновено се използват за допълване на дивана, където са захвърлени просто така. Не забравяйте, че съчетанието между няколко текстилни „бижута“ ще допринесе за симетрията на меката мебел. Тяхното предназначение е не само за красота, но и да носят послание. Такива са коледните възглавници със снимка и други.

Имате възможността да ги поднесете като подарък на любими за вас хора. Изберете опцията за безплатна подаръчна опаковка и ние ще се погрижим за останалото!