Одеяла

Покажи:
Сортирай по:
Одеяло 70х100см Dog Mas Одеяло 70х100см Dog Mas -50%
Добави в желани
Одеяло 70х100см Cat Mas Одеяло 70х100см Cat Mas -50%
Добави в желани
Одеяло 100х140см Stay Wild Одеяло 100х140см Stay Wild -30%
Добави в желани

С наближаването на зимните студени месеци, все по-голяма част от хората копнеят да се сгушат в меки и пухкави одеяла, потънали в уюта на собствения си дом. Ние от КРЕО сме ви селектирали множество топли завивки, с които да прекарате неповторими моменти с вашите семейства в едни от най-красивите дни от годината.

Одеяла – топлина, уют и комфорт във всеки дом

Прецизно сме подбрали широка гама от одеяла, с които да се завивате тогава, когато температурите навън са несравнимо ниски и всичко около вас е потънало в хрупкав бял снежец. Мекотата на нашите завивки ще ви опияни, още щом се докоснете до тях. Те са толкова пухкави и приятни на допир, че ни е изключително трудно да ги сравним с каквото и да било друго.

Убедете се сами, поръчвайки си тази зимна нежност, създадена с помощта на дизайнерското мислене на истински професионалисти. В богатия ни лист от артикули ще откриете какви ли не текстилни произведения, които да се превърнат във ваши придобивки. Ние разполагаме с Коледни одеяла, с Великденски завивки, и такива, които да използвате във вашите ежедневия.

Ние сме абсолютно сигурни че след дългия работен ден, тази мека и луксозна завивка е в състояние да ви накара да се чувствате в пъти по-отпочинали и удовлетворени от изпълнението на ежедневните си задачи.

Одеяло подходящо за подарък

За тези от вас, които все още не за закупили подаръци на любимите си хора, ние им предлагаме страхотна възможност. Едва ли би имало нещо по-приятно, което желаете да получите като Коледен подарък, от меко и пухкаво одеалце, изпъстрено с еленчета в традиционен червен цвят. Изберете опцията за безплатна подаръчна опаковка и не мислете за нищо друго.

Колкото луксозни и красиви да са домовете ви, ако на връх Коледа липсва мека и топла завивка, то уютът към който сте се стремели, не е внесен на 100 %. Насладете се на нашите прекрасни одеяла, които са в състояние да съберат цялото семейство пред огромната горяща камина.