Покривки за маса

Покажи:
Сортирай по:

По време на хранене особено важна роля заема правилното и естетично подреждане на масата. Един от основните елементи за изграждане на непоколебимо съвършенство, е покривката. Тя следва да бъде в тон със сервиза, чиста и изгладена. Ние от КРЕО ви предлагаме множество текстилни произведения на изкуството, които несъмнено ще допълнят цялостния интериор на вашата трапезария.

Покривката е важна декорация за една маса

В тази подкатегория всеки един от вас притежава привилегията да се сблъска с цветни, флорални, фигурални, животински и какви ли не, мотиви, изпъстрящи фините и деликатни материи на покривките, които ние от КРЕО сме селектирали за своите взискателни и изтънчени клиенти.

Най-общо казано, покривките за маса, се класифицират в две направления – декоративни и трапезни. В нашия магазин ще откриете най-различни текстилни материи и почти неизчерпаеми комбинации от цветове. Във всеки един дом трябва да има поне една бяла покривка, която е символ на чистотата и хигиената. Тук вие можете да направите своя великолепен избор.

За да се спрете на един от нашите модели, то първо се замислете върху това какъв ефект желаете да постигнете. Едва след това бихте могли да съобразите идеята си с нашите текстилни допълнения към трапезата.

Луксозни покривки в различни цветови гами

Цветните модели, които ви предлагаме, създават далеч по-екзотична атмосфера. Добре е да знаете, че при правилно съчетаване със салфетките и останалите аксесоари, трапезата ви би могло да изглежда меко казано, величествено!

Разполагаме с различни по форма и големина модели. В зависимост от това каква маса притежавате в скъпите си и луксозни домове, то бихте лесно определили каква покривка желаете да закупите. Ние сме подбрали коктейл от правоъгълни, кръгли, елипсовидни, квадратни и други форми. Всички те имат различни размери.

Красивите, фини, елегантни, празнични, ежедневни, декоративни и трапезни луксозни покривки са перфектният подарък, поднесен на любими и близки за вас хора. Изберете опцията за безплатна подаръчна опаковка и ние ще се погрижим за останалото!