Плетени кошове и панери

Покажи:
Сортирай по:
Кош юта среден Кош юта среден -19%
Добави в желани
Кош юта малък Кош юта малък -20%
Добави в желани
Кош 25х10см Cunas голям Кош 25х10см Cunas голям -31%
Добави в желани
Кош 22х9см Cunas среден Кош 22х9см Cunas среден -32%
Добави в желани
Кош 20х8см Cunas малък Кош 20х8см Cunas малък -30%
Добави в желани
Кош Cotton жълт среден Кош Cotton жълт среден -33%
Добави в желани
Панер Natural малък Панер Natural малък -35%
Добави в желани

В нашата подкатегория „Кошове и панери“ ние сме селектирали несравнимо разнообразие от различни по вид артикули. Те са уникални, сами по себе си, тъй като са продукт на дизайнерското и креативно мислене на своите създатели. Почти безсмислено е да ви убеждаваме във високото качество на кошовете и панерите, намерили своето място в тази подкатегория. Материалите, служещи за тяхната направа, са доказали издръжливостта си не еднократно.

Всеки един от вас, закупил си уникален и неповторим кош или панер, заплаща не само за зашеметяващия дизайн, но и за дългия експлоатационен период на артикула. Произведенията на изкуството, достигащи до вас, посредством прякото съдействие на КРЕО, се изработват от различни по вид материали. Някой от които са: желязо, върба, дърво, метал и други.

Разнообразие от форми и големини

Сред множеството артикули, всеки един от нашите претенциозни и изтънчени клиенти несъмнено ще открие своето уникално бижу, което да постави на видно място в изискания си, красив и луксозен дом. Доверете се на креативното ни мислене и не подхождайте с недоверие към цялата тази колоритна гама от изящни кошове и панери, които да придадат дълго търсената нишка на завършеност във вашето жилище.

Ние ви предлагаме и допълнителна опция, от която да се възползвате. Можете да закупите един от нашите неповторими кошове и панери, които да поднесете като подарък на любим за вас човек. Изберете опцията за безплатна подаръчна опаковка и ние ще се погрижим за останалото. Страхотно е, нали? Не изпускайте златните възможности, които кацат веднъж на рамото на човек.