Касички за пари

Покажи:
Сортирай по:

Разнообразните касички, прецизно селектирани в нашата подкатегория, ви предлагат куп идеи, с които да украсите вашите домове и да им придадете завършена визия. Изпъстрените с най-разнообразни цветове, касички, са перфектният подарък, който можете да поднесете както на малки, така и на големи. Та кой не обича да спестява пари, било то за мечтаната екскурзия, любим парфюм, дреха, козметика или подарък?

Модерни, различни и цветни

Нашите невероятни предложения са изпъстрени с множеството цветове на дъгата, които да пораждат чувство на радост и веселие у вас и вашите семейства. Тези порцеланови красоти са истински дизайнерски произведения.

Подходящи са като допълнение в детската стая на вашето дете или поставени в луксозната и красива трапезария в дома ви, пред погледа на вашите изтънчени гости. Не съществува човек, който да не остава очарован от вида на касичките, достигащи до вас с прякото съдействие на КРЕО.

Разполагаме с богат коктейл касички за пари с едни от най-търсените животински форми, а именно прасенцето. Още в Древен Египет хората са възприемали прасето като типичен символ на изобилие и плодовитост. За тях това животно е било олицетворение на силата и мъжеството.

Ето защо днес тези многоцветни прасенца, които ние ви предлагаме се подаряват с пожелания за много пари, щастие и късмет.

Като емблема на пестенето на пари, американците решават, че първите касички, които ще създадат, ще бъдат под формата на прасенце. Във всяко едно семейство, поне веднъж детето е имало касичка с формата на прасенце, която е и мощен символ на късмета.

Нашите красиви порцеланови и полиакрилни „шедьоври“ не са създадени единствено да красят вашите домове, но и да го зареждат с положителна енергия, както и да носят много късмет на вас, вашите семейства и любимите ви хора.