Стенни часовници

Покажи:
Сортирай по:
Часовник 60см Lagoon Часовник 60см Lagoon -32%
Добави в желани
Часовник 60см Art Time Часовник 60см Art Time -38%
Добави в желани

Още от край време разнообразните стенни часовници са служили като украса във всяко едно помещение, стая, офис и други. Тяхната цел е да допълват интериора, като същевременно му придават завършеност и строго индивидуален стил.

Собствениците на имоти предпочитат да добавят часовник към скучната просторна стена, като по този начин я превръщат в забележима част от уютния си и гостоприемен дом. Ние от КРЕО ви предоставяме възможността да бъдете буквално в крак с времето, закупувайки си шедьовър от нашия богат асортимент.

Разнообразието при стенните часовници

Тук ще откриете широка гама от продукти, различаващи се по своя стил и тип. Ние ви предлагаме украшения за стена показващи точен час в най-разнообразни цветове, за да могат лесно да бъдат интегрирани в дизайна към дадено помещение.

Много от вас премахват всякакви граници на възможностите си, когато става дума за жилището им. В зависимост от това какъв е цялостния стил във вашия дом, бихте могли лесно да подберете подходящ часовник. Ако имате камина, то едно елегантно метално или стъклено бижу би паснало перфектно в лукса, който сте създали. Така фокусната точка в помещението би привличала погледите на всеки един от гостите ви.

Ако стените в дома ви са изчистени и бели, то ние имаме невероятни предложения. Цветните часовници са крайно подходящи за вас. Поставяйки по една картина от всяка страна на този продукт, сте на път да превърнете скучната бяла стена в атракция, приковаваща погледите и вниманието.

Всеки дом си има свой собствен дизайн, за това вие трябва да намерите най-подходящия за вашият дом стенен часовник. Именно поради тази и ред други причини, ние от КРЕО сме селектирали специално десетки произведения на изкуството, задоволяващи очакванията на най-капризните и изтънчени клиенти.

Нашите шедьоври биха могли да се превърнат в жадуван подарък за всеки повод. Изберете опцията за безплатна подаръчна опаковка и ние ще се погрижим за останалото!