Ароматни сашета

Покажи:
Сортирай по:

Множеството сашета, които ние от КРЕО ви предлагаме, са продукт на умело съчетание между ароматите. Сред цялото това разнообразие всеки един от вас има възможността да закупи точно онова ухание, което желае да намери място в собствения му дом. Сашетата са перфектната възможност да създадете предпоставка за релакс, без да се налага да посещавате скъпа АРОМА терапия.

За какво ни служат множеството сашета?

Това, най-общо казано е продукт, който поставя началото си във Франция. Креативни французи, притежаващи дизайнерско мислене и нюх към дребните детайли, са създали тези ароматни възглавнички. Разбира се, във всички страни гражданите са използвали сушени, билки, цветя и плодове като ароматизатори за дрехи, помещения, автомобили и други, но те са ги разпръсквали свободно, изцяло по свое усмотрение.

Французите не само са успели да създадат тези ароматни торбички, приели по-късно наименованието „Саше“, но те са ги превърнали и като част от интериора в домовете на изисканите и стилни люде. Това е основната причина ние от КРЕО да акцентираме върху огромното разнообразие, благодарение на което да задоволим вкусовете и предпочитанията дори на най-капризните от вас.

Ароматни сашета за дома

Днес този начин на ароматизиране продължава да бъде също толкова актуален, колкото и преди десетки години, поради простата причина, че всичко, което достига до нас, пряко от природата, е наш „приятел“, а не „враг“. Всички вие имате възможността да се наслаждавате на цветни и ухаещи сашета, прецизно подбрани, специално за вашите просторни и модерни домове.

Пропийте трапезарията с цитрусови нотки или сладникави оттенъци на любимото си цвете. Поглезете сетивата си и се пренесете мислено на далечен и екзотичен остров, далеч от ежедневните задължения и ангажименти. Бъдете с крачка пред останалите, закупувайки любимите си сашета от нашата, препълнена с артикули, подкатегория. Превърнете дома си в музей на неповторимите и рядко срещани аромати.